Meny Stäng

Låna 8000

Om du vill ta ett lite större smslån, som ett på 8 000 kronor, har du ganska begränsat med alternativ, framför allt om du inte tagit så många snabblån tidigare, då många snabblångivare endast lånar ut de lite större summorna till låntagare som redan lånat av dem. Detta är ett sätt för dem att undvika allt för stora kreditförluster, men det kan vara irriterande för den som med anledning av denna regel får svårt att hitta ett passande smslån 8000 kronor.

I första hand bör därför den som vill ta ett smslån 8000 kronor vända sig till de smslångivare som man redan lånat av tidigare, i alla fall om man skötte dessa tidigare smslån på ett bra sätt. Skulle det vara så att man inte gjorde det, kan det nämligen vara så att man ändå inte får lån.

Bra lånebolag som erbjuder lån på 8000 kronor:

Är det däremot så att du aldrig tagit smslån tidigare, är det bästa alternativet du har för att hitta några av de smslångivare som erbjuder snabblån på detta belopp via sökmotorer. Sök helt enkelt på ”smslån 8000” eller liknande, så bör en rad alternativ dyka upp.

Några av de smslångivare som vi själva hittat som erbjuder smslån 8000 är:

Nanokredit, som också är ett mycket populärt val bland dem som tar smslån. Här kan du låna upp till 8 000 kronor, under upp till 90 dagar. Du bestämmer dock själv återbetalningstiden!

Loanbox, som erbjuder lån via nätet, på upp till 8 000 kronor. Betalar ut lånet, om det blir beviljat, inom ett par dagar, och erbjuder en återbetalningstid på upp till 12 månader, dvs. betydligt längre än de flesta smslångivare, så vill du även ha en lång återbetalningstid på ditt smslån, är detta ett mycket bra alternativ.

Nettofinans, som erbjuder större lån, på upp till 15 000 kronor, men där du även kan låna mindre summor, som t.ex. 8 000 kronor. Har dock den nackdelen att det kan dröja något längre innan du får besked på om lånet blivit beviljat eller inte, emellanåt kan detta nämligen ta upp till 24 timmar. Erbjuder dock även väldigt långa återbetalningstider, precis som Loanbox.

Förskottslön, som erbjuder lån på mellan 2 000 kronor och 10 000 kronor. Lånen betalas alltid ut inom en till tre dagar, och det är väldigt enkelt att ansöka om lånet.

Easycredit, som är ett av de mest populära smslåneföretagen i Sverige, och som erbjuder en återbetalningstid på upp till 90 dagar, samt smslån på upp till 10 000 kronor.

Vad ska man då tänka på när man ska låna 8000 kronor?

Precis som alltid när man tar smslån, bör man kolla upp totalkostnaden för smslånet innan man ansöker om detta. Om du tycker att detta är svårt att göra, rekommenderar vi att du tar en titt på den effektiva årsräntan, genom att jämföra denna blir det nämligen lättare att jämföra olika smslån med varandra.

Givetvis bör du heller aldrig ansöka om ett smslån utan att ha läst lånets villkor noga. Så gör det alltid till en vana att läsa igenom villkoren, oavsett vilket belopp du lånar!